Handelsbetingelser

Når du som kunde handler med abkimport.dk

Betaling
Når du bestiller varer hos abkimport.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder.

Bankoverførsel:
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare/varer når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget indenfor 5 bankdage efter din bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen, vil fremgå på din faktura eller på ‘Om badge4you’ siden.

Bankforbindelse:
Nordea Ringsted

Reg.nr: 2520
Konto.nr: 5499223902

Online betaling:
Hvis du vælger at betale med et betalingskort trækkes pengene fra din konto når varen/varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse
Afhentning:
Det er muligt at afhente sine vare i vores butik efter bestilling, dette skal dog aftales på forhånd da vi ikke har faste åbningstider

noter venligst dit telefon nummer i bemærkningsfelt, så vi kan kontakte dig for aftale afhentning på vores adresse.
Levering
Ordrer fra abkimport.dk leveres med
Postnord, GLS, og DAO til den ønskede leveringsadresse. som pakke med forsikring.

Fortrolighed:
abkimport.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde videregive oplysninger om sine kunder eller besøgende til tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold, ved kriminelle forhold såsom kreditkort svindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

abkimport.dk forbeholder sig retten til at annullere en ordre. Dette vil dog kun opstå, indtil varerne/varen er blevet afsendt. Kunden vil få tilbagebetalt det fulde beløb, inden for 5 arbejdsdage. Disse forbehold er taget, fordi der kan opstå fejl i en webshop.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle vare, beregnet fra den dag de modtages. Varen skal returneres i samme stand som da den blev modtaget og i original emballage.Ved brug af fortrydelsesretten betaler kunden selv portoen retur eller du kan vælge at aflevere den personligt på forudgående aftale.Retten til returnering gælder ikke, hvis varen har været brugt, emballagen har været åbnet eller hvis varen på anden måde er forringet så den ikke kan sælges igen. Kunden skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførsel, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

abkimport.dk tager forbehold for trykfejl, stavefejl, udsolgte eller udgåede varer, forsinket levering fra vore leverandører etc.